EQUIP HUMÀ

L’equip humà de DE DONATO ADVOCATS l’integra un grup de professionals que combinen experiència i joventut, amb una clara vocació de servei als seus clients que obliga a una formació continuada per a estar sempre al dia de les últimes novetats legislatives i jurisprudencials.

Andrés A. de Donato

Advocat

Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra. Especialista en Dret de l’Empresa i en Dret Immobiliari, Urbanístic i de l’Edificació. Advocat en exercici des del 1987, pertany als Il·lustres Col·legis d’Advocats de Reus i Tarragona. Administrador de Finques col·legiat, pertany al Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona. És membre de la Junta de la Societat d’Estudis Económics de Tarragona. Dirigeix l’Àrea Jurídica.

Daniel Sangenís

Advocat

Graduat en Dret i Màster d’Advocacia per la Universitat Rovira i Virgili. Màster en Dret i Negoci Marítim i Gestió Portuaria (Shipping Business) per la Universitat Politècnica de Catalunya. Especialista en Dret de l’Empresa. És advocat en exercici i pertany a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus.

Sònia Pérez

Tècnica administrativa

Tècnica administrativa. Especialista en comptabilitat, en dret fiscal i laboral, i en Propietat Horitzontal.  Dirigeix l’Àrea d’Administració de Finques i és la nostra responsable d’Atenció al Client.

Elisenda Pérez

Tècnica administrativa

Tècnica administrativa. Especialista en comptabilitat, i en dret fiscal i laboral. Dirigeix  l’Àrea d’Assessoria Comptable, Fiscal i Laboral.

ASSEGURANCES

DE DONATO ADVOCATS li ofereix també les millors assegurances als millors preus per a estar ben tranquil

      AUTOS      PARTICULARS      VIDA      SALUT       EMPRESES

    COMUNITATS DE PROPIETARIS

De Donato Advocats, S.L. C/ Verge del Camí, 16-18, baixos, 43850-Cambrils (Tarragona). Telèfon 977 36 97 73. Email info@dedonatoadvocats.com Assessoria i Serveis Jurídics. Experts advocats en tots els camps del Dret de l’Empresa i del Dret Privat, tant en l’àmbit nacional com internacional. Advocats. Dret Civil, Dret Mercantil, Dret Tributari, Dret Laboral, Dret Públic, Dret Penal, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Dret Bancari i Entitats Financeres. Tramitem el seu Divorci o Separació de mutu acord o contenciós des de la seva ciutat. Tot segons la Llei 15/2005, de 8 de juliol, que permet tramitar el Divorci directament amb l’únic requisit que hagin transcorregut tres mesos des de la data en què es va contreure matrimoni. Dret de Familia. Advocats Catalunya.

Copyright © 2019 De Donato Advocats, S.L. C/ Verge del Camí, 16 - 18, baixos - C.P. 43850 Cambrils (TARRAGONA) (BY PONTSOFT )