Presentació

Des del 1987

DE DONATO ADVOCATS té el seu origen en el despatx d’advocats fundat el 1987 per Andrés A. de Donato amb la voluntat d’oferir serveis jurídics de tota índole, des de l’assessoria legal fins l’actuació davant els tribunals de totes les jurisdiccions. Des d’un principi el despatx va prestar els seus serveis tant a particulars com a empreses, especialment del sector immobiliari. En algunes d’aquestes empreses els membres del despatx han arribat a assumir el càrrec de Lletrat Assessor (Llei 39/1975, de 31 d’octubre) i la secretaria del Consell d’Administració.

sempre al seu servei

El 2007 DE DONATO ADVOCATS es transforma en societat limitada professional i s’instal·la en les seves actuals oficines a 43850-CAMBRILS, C/ Verge del Camí, 16-18, baixos. És en aquest moment quan el despatx amplia els seus serveis i s’estructura en tres àrees funcionals: ÀREA JURÍDICA, ASSESSORIA COMPTABLE, FISCAL I LABORAL, i ADMINISTRACIÓ DE FINQUES.

En el seu àmbit d’actuació DE DONATO ADVOCATS sempre ha lluitat per fer realitat el seu lema EFICÀCIA I CONFIANÇA. Estem convençuts que només la feina ben feta, complint amb les més altes exigències ètiques i professionals, pot portar a l’eficàcia, i que és aquesta la que condueix a la confiança que des de fa més de trenta anys vénen dipositant en nosaltres els nostres clients.

Una breu història

 • 1987

   

  Fundació

  Fundació de DE DONATO ADVOCATS. El despatx comença a prestar serveis jurídics a particulars i petites empreses, principalment del sector immobiliari. En aquests moments inicials DE DONATO ADVOCATS col·labora amb altres despatxos d’advocats amb una implantació ja consolidada.

 • 1994

  Consolidació

  DE DONATO ADVOCATS assumeix l’assessoria jurídica a Espanya d’un dels principals grups editorials del Regne Unit i Andrés A. de Donato és nomenat secretari dels Consells d’Administració de les empreses del grup a Espanya. L’actuació del despatx s’amplia a l’àmbit internacional i de les transaccions exteriors i inversió estrangera.

   

  1994

 • 2001

   

  Serveis d’assessoria comptable, fiscal i laboral

  Fruit de l’experiència adquirida amb l’assessorament d’un grup empresarial d’àmbit internacional, DE DONATO ADVOCATS inicia la prestació de serveis d’assessoria comptable, fiscal i laboral, tant a empreses com a particulars.

 • 2007

  Es converteix en una societat

  DE DONATO ADVOCATS es transforma en societat limitada professional, i amb l’experiència adquirida en l’assessoria d’empreses del sector immobiliari inicia la prestació de serveis d’administració de finques. El despatx s’estructura llavors en tres àrees funcionals: ÀREA JURÍDICA, ASSESSORIA COMPTABLE, FISCAL I LABORAL, i ADMINISTRACIÓ DE FINQUES.

   

  2007

 • 2019

   

  Seguim al seu servei

  DE DONATO ADVOCATS segueix avui amb la mateixa vocació de servir als seus clients amb la qual es va iniciar el despatx fa més de trenta anys, unint experiència i joventut, i desenvolupant una formació contínua per a estar sempre al dia de les últimes novetats legislatives i jurisprudencials.

Advocats, Assessors i Administradors al seu servei

Si voleu fer una consulta, no ho dubteu i escriviu-nos un correu electrònic

ASSEGURANCES

DE DONATO ADVOCATS li ofereix també les millors assegurances als millors preus per a estar ben tranquil

      AUTOS      PARTICULARS      VIDA      SALUT       EMPRESES

    COMUNITATS DE PROPIETARIS

De Donato Advocats, S.L. C/ Verge del Camí, 16-18, baixos, 43850-Cambrils (Tarragona). Telèfon 977 36 97 73. Email info@dedonatoadvocats.com Assessoria i Serveis Jurídics. Experts advocats en tots els camps del Dret de l’Empresa i del Dret Privat, tant en l’àmbit nacional com internacional. Advocats. Dret Civil, Dret Mercantil, Dret Tributari, Dret Laboral, Dret Públic, Dret Penal, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Dret Bancari i Entitats Financeres. Tramitem el seu Divorci o Separació de mutu acord o contenciós des de la seva ciutat. Tot segons la Llei 15/2005, de 8 de juliol, que permet tramitar el Divorci directament amb l’únic requisit que hagin transcorregut tres mesos des de la data en què es va contreure matrimoni. Dret de Familia. Advocats Catalunya.

Copyright © 2019 De Donato Advocats, S.L. C/ Verge del Camí, 16 - 18, baixos - C.P. 43850 Cambrils (TARRAGONA) (BY PONTSOFT )